Disember 12, 2017

Salam sejahtera rakan!
Dengan sukacitanya kami mengumumkan bahawa bermula 11.12.2017, kami memperkenalkan terma-terma terkemas kini bagi Program Affliate bagi akaun-akaun Fix, Pro dan Zero. Akaun-akaun baru ini mengabungkan ciri-ciri terbaik akaun-akaun terdahulu:

  • Akaun Fix baru telah mengabungkan "Micro" dan "1:1000" - sebaran telah dikurangkan, pasangan matawang baru dan logam telah ditambah. Komisen affliate daripada akaun Fix kini ditetapkan pada 1 pip, bermaksud $10 bagi setiap lot dengan EURUSD (sebelum ini, ia adalah $8 setiap lot).
  • Akaun Pro telah mengabungkan akaun "Standard" dan "Crypto" - sebaran telah dikurangkan, matawang kripto telah ditambah. Komisen affliate daripada akaun Pro kini ditetapkan pada 0.5 mata daripada pasangan matawang, bermaksud $5 setiap lot dengan EURUSD(sebelum ini, ia adalah $3.9 setiap lot). Komisen affliate bagi logam adalah $5 setiap lot (sebelum ini, ia adalah $4 stiap lot). Komisen affliate bagi matawang kripto adalah $5 setiap lot bagi BTCUSD, $0.1 setiap lot bagi LTUSD, $0.5 setiap lot dengan ETHUSD.
  • Akaun Zero telah mengantikan MT-ECN - sebaran bermula daripada 0 mata, komisen perdagangan telah dikurangkan. Komisen affliate daripada akaun Zero kini ditetapkan pada 0.4 mata daripada pasangan matawang, $4 setiap lot daripada logam. Komisen rakan daripada pasangan matawang kripto adalah $5 setiap lot bagi BTCUSD, $0.1 setiap lot bagi LTCUSD, $0.5 setiap lot bagi ETHUSD.

Program Rakan dua-paras daripada NordFX yang membayar 10% daripada komisen rakan-rakan paras dua kepada rakan-rakan paras satu, kekal tidak berubah.

Seperti yang asal, komisen akan dikreditkan secara automatik dalam talian, anda boleh mengeluarkan komisen pada bila-bila masa tanpa sebarang sekatan.

Peralihan ke terma-terma baru bagi rakan-rakan semasa NordFX akan dijalankan secara automatik dengan peralihan automatik akaun perdagangan lama kepada yang baru.

Kami berharap para pelanggan anda akan menghargai peningkatan penting dalam terma-terma perdagangan, dan pendapataan anda daripada penyertaan Program Affliate NordFX akan meningkat tinggi!


« Buletin Syarikat
Terima
Latihan
Baru dalam pasaran? Rujuk bahagian “Untuk Bermula”. Mula Berlatih
Ikuti Kami