Januari 4, 2018

NordFX: Broker Terbaik Untuk Bekerja Dengan Matawang Kripto1

Dalam permulaan tahun baru, pemenang-pemenang Anugerah IAFT 2017 telah diumumkan. NordFX telah diumumkan sebagai 'Broker Terbaik Untuk Bekerja Dengan Matawang Kripto'.
Penganjur Anugerah IAFT adalah International Association of Forex Traders (IAFT), yang mana terdapat lebih daripada 200,000 para pedagang dari seluruh dunia mengambil bahagian. Setiap daripada mereka mempunyai peluang untuk menyatakan penghargaan dan keyakinan mereka bagi mana-mana broker, dengan mengundi di dalam laman web anugerah ini.

Kami amat berterima kasih kepada semua yang telah mengundi syarikat kami. Perlu dinyatakan bahawa penamaan ''Broker Terbaik Untuk Bekerja Dengan Matawang Kripto'' adalah baru bagi anugerah ini. Kemenangan dalam tahun pertama ini membuktikan perkhidmatan NordFX yang ditawarkan kepada pedagang kripto bukan sahaja mempunyai permintaan tetapi adalah sangat unik.

Walaupun dengan modal permulaan yang rendah, dengan leveraj sehingga 1: 1000 bagi transaksi dengan Bitcoin, Litecoin dan Ethereum, digabung dengan sebaran minimum, pedagang diberi peluang untuk menjana keuntungan besar atas kenaikkan dan kejatuhan matawang kripto. Bukan sahaja para pedagang aktif tetapi pelabur-pelabur pasif juga, yang sebelum ini hanya berpeluang untuk berkerja dengan pertukaran kripto, pasti akan berminat untuk memiliki satu akaun dalam Bitcoin.

Tambahan lagi, pembukaan akaun ini hanya mengambil masa beberapa minit dan hanya boleh didapati dalam talian: ini pastinya adalah kelebihan NordFX. 

 


« Buletin Syarikat
Terima
Latihan
Baru dalam pasaran? Rujuk bahagian “Untuk Bermula”. Mula Berlatih
Ikuti Kami