September 30, 2019

Pada penghujung September lalu, bertempat di bandar metropolitan terbesar Vietnam yang didiami sepuluh juta penduduk, bandar Ho Chi Minh, telah berlangsungnya acara yang menarik bukan hanya para penganalisis, malah mereka yang mahu menimba ilmu terhadap dagangan serta pelaburan di pasaran kewangan secara online. Antara peserta Sidang Kemuncak Pengajian Kewangan Saigon (Saigon Financial Education Summit (SFES)) ialah NordFX, dan satu pasukan terbaik telah menerajui pusat pameran broker antarabangsa ini.

Sidang Kemuncak Pengajian Kewangan Saigon Diakhiri dengan NordFX Memenangi Anugerah1 

Nama NordFX sudah dikenali ramai di Vietnam. SFES juga telah memberi mereka peluang untuk mengumumkan perkembangan terbaru syarikat itu kepada para peserta pada sidang kemuncak tersebut, dan ia bukan hanya melibatkan dagangan matawang saja, malah usaha yang dibangunkan terhadap matawang kripto serta portfolio dan juga pelaburan secara individu dalam saham syarikat-syarikat terkemuka dunia.

Satu lagi alatan menarik yang boleh didagangkan adalah transaksi indeks saham utama dunia seperti Nasdaq, Dow Jones, Nikkei, dll, selain daripada indeks yang memaparkan pergerakan matawang kripto utama. Keuntungan mampu dicapai daripada semua ini.

Kemuncak acara ini adalah penganugerahan syarikat kewangan sebagai tanda pengiktirafan serta penghormatan atas usaha mereka. Para pemenang ditentukan oleh undian terbuka secara online, dan syarikat broker NordFX telah meraih anugerah Program Affiliate Terbaik (Excellent Affiliate Program) bagi program affiliate dua peringkat mereka yang telah menarik perhatian 25,000 orang dari pelbagai negara.

Harus diingatkan bahawa amat mudah untuk menjadi rakan kongsi NordFX, anda hanya perlu melengkapkan prosedur pendaftaran yang ringkas. Maklumat lanjut mengenai terma dan juga kelebihan program ini boleh didapati di www.NordFXpartners.com .


« Buletin Syarikat
Terima
Latihan
Baru dalam pasaran? Rujuk bahagian “Untuk Bermula”. Mula Berlatih
Ikuti Kami