Disember 2, 2019

"Kami hanya berdagang di NordFX!"- moto inilah yang dilaung-laungkan oleh ratusan pedagang baru dan lama yang turut mengambil bahagian dalam siri seminar di Timur Mindanao, Filipina.

 Pedagang Filipina Gemarkan NordFX1

Seminar di bandar-bandar seperti Davao, Tagum, Panabo dan General Santos telah diadakan dengan tujuan untuk mempelajari dagangan di pasaran matawang serta matawang kripto, dan ia berjaya mengumpul ratusan peserta. Selain daripada alat dagangan serta servis di NordFX yang terkenal dan popular, terdapat juga produk-produk baru yang dibentangkan, sebagai contoh, kontrak CFD dan juga dana pelaburan, termasuklah saham-saham syarikat terkemuka dunia serta syarikat dengan perolehan keuntungan yang besar..

"Kami juga akan mengadakan seminar di bandar-bandar seperti Manila, Bukidnon, Cavite, Baguio, Laguna, Batangas, dan Cebu,” jelas pihak penganjur. “Tugas kami bukan saja untuk memperkenalkan komuniti Forex di Filipina dengan kelebihan serta peluang yang ada pada syarikat broker NordFX. Matlamat kami adalah untuk berkongsi pengetahuan dengan para peserta seminar supaya dagangan mereka lebih membuahkan hasil dan berjaya.”


« Buletin Syarikat
Terima
Latihan
Baru dalam pasaran? Rujuk bahagian “Untuk Bermula”. Mula Berlatih
Ikuti Kami