Januari 26, 2023

Dagangan dalam pasaran Forex, kripto, saham atau komoditi secara online adalah mustahil untuk dijalankan tanpa mendaftar dan membuka akaun bersama syarikat broker. Selepas saja para pedagang melengkapkan kedua-dua prosedur tersebut, mereka dengan serta-merta menjadi pemilik kepada Kabinet Pedagang (Trader’s Cabinet atau TC) pada laman web rasmi NordFX.

Ini adalah sesuatu yang diperlukan dan berguna sama seperti terminal dagangan. Mempelajari  tentang fungsi kedua-duanya, dan mampu menggunakannya dengan betul boleh memberi bantuan besar berkenaan perkara-perkara yang sukar seperti berdagang di pasaran kewangan.

Kabinet Pedagang: Struktur dan Ciri-Ciri1

Dengan membuka fail PDF yang disertakan dan memahami isi kandungannya, anda akan pelajari bagaimana untuk membuka akaun di Kabinet Pedagang dengan betul serta melindunginya daripada pencerobohan yang tidak diingini. Dapatkan maklumat tentang cara meletakkan deposit serta pengeluarannya, anda juga boleh melihat seluruh transaksi kewangan lampau anda serta cara membuka dan menggabungkan akaun dagangan sendiri.

Peluang untuk mendapatkan pulangan tambahan akan terbuka luas pada Kabinet Pedagang anda dengan menggunakan Akaun Savings serta perkhidmatan seperti PAMM dan juga Copy Trading. Selain itu, anda juga boleh turut serta dalam Program Affiliate dengan menggunakan Kabinet Pedagang dan menambah jumlah pendapatan dengan membawa pelanggan baru yang aktif untuk menyertai NordFX. Bahagian Rujukan direka untuk menambah baik prestasi dagangan, ia mengandungi pelbagai material berbentuk teks dan video yang berguna untuk pedagang-pedagang baru dan juga berpengalaman.

Maklumat terperinci berkenaan semua ini dan banyak lagi boleh didapati pada fail PDF yang telah disertakan. Selamat datang ke ruang Kabinet Pedagang anda.

Muat Turun Panduan Pengguna Kabinet Pedagang


« ARTIKEL BERGUNA
Ikuti Kami