Januari 5, 2024

Undian Tahun Baru Cabutan Bertuah Super Mega 2023: Cabutan Untuk $50,000 Lagi1 

Sejak tahun 2021, broker NordFX telah menjalankan Cabutan Bertuah Super secara tahunan dengan hadiah terkumpul yang lumayan berjumlah $100,000. Promosi ini memberi peluang hebat untuk para pelanggan syarikat itu menambah baik situasi kewangan mereka dengan memenangi salah satu ataul lebih banyak hadiah tunai yang ditawarkan. Lebih-lebih lagi, penyertaan ke dalam cabutan bertuah ini adalah percuma! Sesiapa saja yang berminat boleh turut serta dengan memenuhi syarat-syarat mudah.

Slogan bagi Cabutan Bertuah Super untuk tahun ini adalah “Peluang Memenangi 202+3 Hadiah Pada Tahun 2023”. Ia bermula pada sepuluh bulan lalu, pada bulan Mac. Beberapa cabutan undian telah dijalankan pada 5 Julai dan 5 Oktober. Seperti biasa, cabutan dijalankan secara atas talian, dan sesiapa yang berminat boleh mengikuti proses undian menerusi internet. Rakaman bagi setiap undian boleh didapati di saluran Youtube rasmi syarikat tersebut.

Undian terakhir akan dilakukan selepas musim cuti Tahun Baru, pada 5 Januari, 2024. Hadiah besar berjumlah $50,000 boleh dimenangi, dibahagikan kepada 60 hadiah bernilai $250 setiap satu, 2 hadiah bernilai $1,000 setiap satu, 10 hadiah bernilai $1,800 setiap satu, dan 3 hadiah super bernilai $5,000 setiap satu.

Nombor tiket bertuah yang menang adalah seperti berikut:

Undian Tahun Baru Cabutan Bertuah Super Mega 2023: Cabutan Untuk $50,000 Lagi2

Mengikut peraturannya, hadiah tunai yang dimenangi boleh diguna oleh pemenang untuk dagangan atau mengeluarkannya daripada akaun masing-masing pada bila-bila masa, menggunakan kaedah yang ada, tanpa sebarang sekatan.

Mengakhiri Cabutan Bertuah Super ini, kami ingin mengucapkan tahniah kepada semua peserta dan pelanggan NordFX bersempena Tahun Baru. Semoga kejayaan akan sentiasa bersama anda untuk tahun 2024. Semoga anda sihat sejahtera, sihat sentiasa, dan maju jaya bersama orang yang tersayang!


« Buletin Syarikat
Terima
Latihan
Baru dalam pasaran? Rujuk bahagian “Untuk Bermula”. Mula Berlatih
Ikuti Kami