Sebagai salah sebuah syarikat broker terkemuka, NordFX ingin menjadikan pasaran kewangan sesuatu yang terbuka dan sentiasa tersedia. Syarikat kami wujud di beberapa bahagian di dunia, hasil dari pengalaman meluas dalam servis kewangan yang kami tawarkan kepada para pekerja.

Disebabkan kepercayaan yang diterima dari pelanggan serta tekad kami untuk memberikan mereka keuntungan masa panjang, kami sentiasa mewujudkan peluang dagangan dan juga instrumen yang mudah dan berguna. Justeru, kami mencari mereka yang dahagakan kejayaan, sedia menerima cabaran dan mampu bekerja dalam satu pasukan besar.

Hubungan antara pelanggan dan kakitangan adalah berdasarkan tanggungjawab dan kepercayaan bersama. Kami menerima mereka yang mempunyai pengalaman, penampilan dan kemahiran berbeza bagi memastikan perkembangan dinamik syarikat kami.

Jika anda berminat dalam pasaran kewangan, pelabur persendirian, teknologi maklumat atau dalam bidang khidmat pelanggan, jualan dan pemasaran, membina karier bersama NordFX akan memberikan anda pengalaman yang berharga dan pelbagai fungsi. Kami menawarkan gaji yang lumayan, jadual kerja fleksibel, bimbingan, sokongan dan pembangunan mantap.

Kekosongan jawatan rasmi NordFX hanya tersedia di bahagian ini dan disenaraikan di bawah.


Sila hubungi NordFX secara terus mengenai sebarang kekosonga atau tawaran kerja dengan mengisi borang maklum balas.

Terima
Latihan
Baru dalam pasaran? Rujuk bahagian “Untuk Bermula”. Mula Berlatih
Ikuti Kami