3 Pedagang Teratas NordFX Memperoleh Lebih $60,000 pada bulan September

Syarikat broker NordFX telah merumuskan prestasi dagangan pelanggannya untuk September 2024. Selain itu, perkhidmatan perdagangan sosial dan keuntungan yang diperoleh oleh rakan kongsi IB syarikat juga dinilai.

September_Results_2024.webp

Keuntungan tertinggi pada bulan pertama musim luruh diperoleh oleh seorang pelanggan dari Asia Tenggara, akaun No. 1509XXX. Menggunakan pasangan utama EUR/USD, mereka berjaya membuat 26,664 USD.

– Tempat kedua di podium September diambil oleh seorang pedagang dari Asia Timur (akaun No. 1543XXX), yang memperoleh 17,477 USD melalui perdagangan pasangan emas XAU/USD.

– Logam berharga juga memberi manfaat kepada seorang wakil dari Asia Selatan (akaun No. 1767XXX), yang memasuki TOP-3 pada bulan September dengan keuntungan 16,603 USD.

● Dalam CopyTrading, kami terus memantau isyarat Quiet_trade_USD. Ia bermula pada penghujung Februari tahun ini dan telah menunjukkan pertumbuhan yang stabil sejak itu. Keuntungan untuk isyarat ini menghampiri 17%, yang beberapa kali lebih tinggi daripada kadar faedah pada deposit bank dalam USD. Mengenai penurunan, terdapat sedikit "penurunan" sebanyak 15.4% hampir pada permulaan, pada 3 April, yang berjaya diuruskan oleh pengarang isyarat. Sejak itu, penurunan tidak melebihi 5%. Sudah tentu, adalah penting untuk mengingatkan bahawa prestasi lalu tidak menjamin hasil masa depan. Oleh itu, seperti biasa, kami menggesa pelabur untuk berhati-hati semasa melaburkan wang mereka.

TOP-3 rakan kongsi IB NordFX pada bulan September adalah seperti berikut:

– Komisen tertinggi, 25,113 USD, dianugerahkan kepada seorang rakan kongsi dari Asia Selatan, akaun No. 1678XXX. Perlu diingat bahawa rakan kongsi ini secara berkala berada di antara tiga teratas. Sebagai contoh, bulan lepas, mereka menduduki tempat ke-2 dengan hasil 27,244 USD.

– Tempat kedua diambil oleh rakan senegara mereka (akaun No. 1576XXX), yang memperoleh 18,935 USD.

– Akhirnya, menutup TOP-3 adalah seorang lagi rakan kongsi dari Asia Selatan (akaun No. 1593XXX), yang menerima 14,467 USD sebagai ganjaran.

Notis: Bahan-bahan ini bukan cadangan pelaburan atau panduan untuk bekerja di pasaran kewangan dan bertujuan untuk tujuan maklumat sahaja. Berdagang di pasaran kewangan adalah berisiko dan boleh mengakibatkan kehilangan keseluruhan dana yang didepositkan.

Receive training image
Terima Latihan

Baru dalam pasaran?
Gunakan bahagian "Memulakan".

Mulakan Latihan
Laman web ini menggunakan kuki. Ketahui lebih lanjut tentang Dasar Kuki kami.